Volg de vernieuwde website van Rijschool Beverwijk: Rijschool Beverwijk, de goedkoopste in de regio! Of een rijschool in de omgeving van Beverwijk?
Ook in Beverwijk verzorgt rijschool Beverwijk de rijopleiding. Ben je een starter of heb je al enige rijervaring, je hoeft nu niet meer verder te zoeken! Ook bij jou in de buurt is de rijschool actief! Onder het motto snel, voordelig en kwalitatieve rijlessen.
Bij de rijschool krijg je rijles van van professionele instructeurs. De rijlessen van Rijschool Beverwijk vinden vooral plaats in Beverwijk Haarlem en omgeving. Wij werken uitsluitend met instructiekaarten hierdoor kan je op elk gewenst moment precies inzien hoeveel je al geleerd hebt. Ook kunnen wij hierdoor nauwkeurig aangeven wanneer je klaar bent voor je rijexamen.

Volg een spoedcursus bij Rijschool Beverwijk
Rijschool Beverwijk is een van de weinige gespecialiseerde rijscholen in Beverwijk voor een spoed rijopleiding voor je rijbewijs snel te kunnen halen. Op deze manier ben je in staat om bij onze rijschool in Beverwijk alle rijlessen in een vooraf afgesproken tijd te volgen en om aansluitend het praktijkexamen af te leggen. Deze versnelde rijopleiding met onbeperkte examengarantie wordt ook in Beverwijk verzorgd. Rijbewijs Beverwijk is een rijschool waar je snel in Beverwijk maatwerk rijlessen krijgt en snel en goedkoop je rijbewijs kunt halen! Ook kun je ook een spoedcursus volgen dit betekent dat je binnen 10 dagen je rijbewijs kunt halen.

Theorieles volgen in Beverwijk
Het is aan te raden theorieles te volgen voordat je op theorie-examen gaat. Bij de rijschool bereiden we je voor op het examen aan de hand van voorbeeldvragen. We behandelen de stof van de theorie door de vragen stuk voor stuk goed door te lopen. We geven je hierbij intensieve begeleiding en zorgen dat je de stof écht begrijpt! Teveel mensen denken er te gemakkelijk over en gaan daardoor niet goed voorbereid op examen, met als gevolg dat het landelijk slagingspercentage slechts rond de 50% ligt. Door de theorieles in Beverwijk te volgen vergroot je de kans om te slagen aanzienlijk.

Je kunt ook terecht in een van onze andere filialen voor rijlessen:
Rijschool IJmuiden
Rijschool Bloemendaal
Rijschool Santpoort
Rijschool Zandvoort
Rijschool Aerdenhout
Rijschool Rij-style