Op naar het rij-examen met Rijschool Haarlem

Succes werkt aanstekelijk. Dat kan je wel zeggen als je ziet dat Rijschool Haarlem zich in navolging van steden als Hoofddorp, Velserbroek, Beverwijk, Santpoort, Heemstede en Heemskerk het voorbeeld van Rijschool IJmuiden volgt. Die rijschool heeft met het concept Rij-style.nl een gat in de markt ontdekt.

Ervaren chauffeur

Je kan met behulp van die website namelijk alles zelf regelen rondom het traject wat uiteindelijk tot je rijbewijs moet leiden. Je weet natuurlijk ook al dat je tegenwoordig op je zestiende al kan beginnen met het volgen van theorie lessen en het afleggen van het theorie examen. Dan kan je vanaf zestien en een half al beginnen met de praktijklessen. Als het allemaal gaat zoals het kan gaan ben je vervolgens op je zeventiende al de trotse eigenaar van een rijbewijs. Je moet tot je achttiende nog wel een ervaren chauffeur naast je dulden. Een chauffeur die aan bepaalde voorwaarden moet voldoen, zoals een minimale leeftijd van 27 en geen verleden op het gebied van verkeersovertredingen.

Online plannen

Wat jij in eigen hand hebt, is dat je online je lessen kan plannen, dat je het theorie examen kan aanvragen en dat je een voorkeur kan uitspreken voor een instructeur.
Die instructeurs zijn overigens allemaal ruim gekwalificeerd en leveren maatwerk. Ze zijn er terdege van doordrongen dat elke cursist anders is en dus ook op een andere manier op weg naar succes geholpen moet worden. Rijschool Haarlem houdt rekening met jou.

Niets is zeker

Niets is zeker, dat is waar. Maar als jij heel het proces rond je rijbewijs in eigen hand hebt, zijn de voorwaarden in elk geval gecreƫerd om zo goed voorbereid mogelijk aan het praktijk examen te verschijnen. Je hebt de lessen in je eigen tempo kunnen plannen, met de instructeur waar jij het beste gevoel mee hebt. Niets is zeker, maar Rij-style.nl helpt je tot het uiterste.