Rijschool Heemskerk, snel en voordelig je rijbewijs!
In navolging van rijscholen in plaatsen als Hoofddorp, Velserbroek, Beverwijk, Uitgeest en Heemstede werkt ook Rijschool Heemskerk volgens het concept wat ontwikkeld is door Rijschool IJmuiden, Rij-style.nl. Volgens deze methode heb je als cursist wezenlijke invloed op het behalen van je rijbewijs. En die invloed oefen je uit door vanaf het begin via internet je wensen, voorkeuren en planning aan te geven.

Eerder beginnen dan vroeger
Tegenwoordig kan je al vanaf je zestiende beginnen met het behalen van je rijbewijs. Waar je vroeger achttien moest zijn voordat je zelf maar theorie examen mocht doen, laat staan praktijk lessen volgen. Inmiddels is het zo dat je zestien moet zijn om te beginnen met theorie lessen en het afleggen van het theorie examen. Als je 16,5 bent mag je vervolgens ook al beginnen met je praktijk lessen. Met goed gevolg is het mogelijk dat je op je zeventiende al mag afrijden en je dus je rijbewijs kan halen. Vervolgens mag je tot je achttiende autorijden, maar dan wel altijd onder toezicht van een ervaren rijder die aan bepaalde eisen voldoet.

Instructeurs met inlevingsvermogen
Je hebt de afschrikwekkende verhalen vast en zeker al eens gehoord van leeftijdsgenoten. Verhalen over verschrikkelijke instructeurs, met geen greintje geduld of geen enkele vorm van inlevingsvermogen. En daar kan jij als cursist zelf het verschil maken. Iedereen heeft een eigen handleiding en hoewel de instructeurs van Rijschool Heemskerk allemaal bijzonder gekwalificeerd zijn en veel ervaring hebben, zijn ze bovendien ook zeer geduldig.

Vertrouwde PC
Maar dan kan jij aangeven met welke instructeur je op pad wilt gaan, de instructeur in wie jij het meeste vertrouwen hebt dat hij je zo vlot mogelijk aan je rijbewijs helpt. En dat allemaal vanachter je vertrouwde pc, waar je rustig over de zaken kan nadenken. Recept voor succes!