Rijbewijs halen met Rijschool Heemstede?
Ook als je in Heemstede woont kan je gebruik maken van het succesvolle concept Rij-style.nl, wat steeds meer navolging krijgt. Want ook Rijschool Heemstede werkt volgens de methode waarop jij als cursist de weg naar je rijbewijs kan plannen.

Op je zestiende al beginnen
In tegenstelling tot nog niet zo lang geleden, hoef je niet tot je achttiende te wachten om te beginnen aan je rijbewijs. Tegenwoordig is de wet zo aangepast dat je op je zestiende al kan beginnen met je theorieles en je theorie examen. Als je dat theorie examen snel haalt, hoef je tegenwoordig nog maar 16,5 jaar te zijn om te beginnen met je praktijklessen. Als het allemaal verloopt zoals het hoort kan je al op je zeventiende het praktijk examen afleggen. Met je rijbewijs op zak mag je tot je achttiende autorijden, maar wel autorijden onder begeleiding van een ervaren autorijder, die aan een aantal eisen moet voldoen.

Rij-style.nl biedt veel mogelijkheden
En het mooie is dat jijzelf als cursist heel dit traject kan samenstellen. Je wilt de praktijklessen plannen op een manier die het best in jouw agenda past en in een tempo waarvan jij het gevoel hebt dat je het meeste succes hebt bij het afrijden. Dan kan je ook nog eens zelf regelen wanneer je je theorie examen aflegt. Maar daar blijft het niet bij. Je kan ook je voorkeur voor een bepaalde instructeur aangeven, van wie jij het gevoel hebt dat die instructeur het beste in jou naar boven haalt.

Slagingskans
Zekerheid op het slagen, laat staan in één keer kan geen enkele rijschool garanderen, dus ook Rijschool Heemstede niet. Maar inmiddels is wel duidelijk dat de combinatie van online plannen en het maatwerk wat de instructeurs bieden heel veel perspectief biedt op het vlot halen van je rijbewijs!