Rijschool Santpoort biedt voordelige rijlessen op maat

Jong en oud klopt aan bij Rijschool Santpoort om hun rijbewijs te halen. Je bent namelijk nooit te oud om het roze papiertje te halen. Deze uitstekende rijschool biedt een passende rijopleiding aan voor elke leeftijd. Grote kans dat je door de persoonlijke aanpak en professionele begeleiding binnen afzienbare tijd slaagt.

Het proces

De rijschool is is onderdeel van rijschool RIJ-STYLE. Het heeft een zeer goede naam wanneer het gaat om het volgen van rijlessen. Je volgt namelijk rijlessen op maat. Samen met een vaste rijinstructeur bepaal je welk tempo het beste bij je past. Daarnaast heb je een vaste lesauto tot je beschikking. Deze vormt van continuïteit zorgt voor rust en zelfvertrouwen bij iedere leerling. Ook personen die het in eerste instantie eng vinden om auto te rijden behalen op deze manier hun roze papiertje.

Voordelig lessen bij Rijschool Santpoort

De lessen bij Rijschool Santpoort zijn heel persoonlijk. Zo word je vanuit huis opgehaald en weer thuisgebracht. Vervolgens leert de rij-instructeur je op geduldige wijze deel te nemen aan het verkeer. Over de kosten van de rijlessen hoef je je gelukkig weinig zorgen te maken. De rijschool organiseert namelijk regelmatig studentenacties om voordelig te lessen. Wel zo fijn wanneer je een krap budget hebt.

Rij-instructeurs werken met alle leeftijden

Rijschool Santpoort heeft gezorgd voor tientallen nieuwe automobilisten. Het slagingspercentage van de rijschool is namelijk bijzonder hoog. Het is natuurlijk de bedoeling dat dit hoge aantal behouden blijft. Daarom werkt Santpoort alleen met de beste rij-instructeurs. Zij werken zowel met personen boven de 60 als jongeren van 16. Tegenwoordig mag je namelijk al vanaf je 16e verjaardag beginnen met het theorielessen. Vanaf 16.5 jaar is het ook toegestaan om praktijklessen te volgen. Deze nieuwe wetgeving blijkt succesvol, want er zijn namelijk al heel wat ongelukken voorkomen.

Meerdere rijlessen per week

Bij Rijschool Santpoort is het mogelijk om meerdere rijlessen per week te volgen. Deze rijschool is dan ook niet voor niets zeer populair bij jong en oud. Bovendien heb je niet te maken met wachttijden. Daardoor kun je meteen starten met een hopelijk succesvol traject.