Welkom bij rijschool RIJ-STYLE
Persoonlijke benadering staat bij onze rijschool voorop. Op deze manier zal je je prettig voelen in de lesauto en plezier hebben in het autorijden. Je kunt bij ons zowel theorie als praktijklessen volgen. Rijschool RIJ-STYLE is een jonge, flexibele rijschool die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en slagingsgarantie. Je bent bij ons verzekerd van kwalitatieve rijlessen met zeer deskundige rij-instructeurs, zodat je snel je rijbewijs kunt halen.

RIJ-STYLE biedt verschillende rijopleidingen aan voor jong en oud. Daarbij staat persoonlijke begeleiding centraal. Een rijopleiding is een kostbare zaak, daarom is het van belang om een rijschool uit te kiezen welke voldoet aan jouw eisen. Je lest bij ons altijd met een vaste instructeur en in dezelfde auto. Rijschool RIJ-STYLE leidt jaarlijks honderden mensen op voor hun rijbewijs en heeft een hoog slagingspercentage. Ons belangrijkste doel is om onze leerlingen veilig te leren autorijden zodat zij daarna zonder begeleiding de weg op kunnen.

De rijopleiding wordt afgestemd op jouw wensen en kwaliteiten, zodat je met plezier je rijopleiding volgt en deze ook vlot zal doorlopen. Je rijbewijs halen betekent bij onze rijschool goed en veilig rijden in een vertrouwde leeromgeving. Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling persoonlijke aandacht en de juiste instructie krijgt. Rijschool RIJ-STYLE helpt je graag met het behalen van je rijbewijs alles geheel op je eigen tempo. Wij werken met instructiekaarten waarop alle vorderingen worden bijgehouden, dit zorgt ervoor dat je op ieder gewenst moment je vorderingen in kunt zien.

Alle voordelen van rijlessen volgen bij Rijschool RIJ-STYLE op een rij:
• Geen wachttijd: direct starten
• 7 dagen per week geopend
• Voordelig
• Snel klaar: meerdere keren per week les
• Rijopleiding op maat
• Vaste en geduldige rij-instructeur
• Rijles in nieuwe leswagens

Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvende proefles! Vraag naar de mogelijkheden.

rijschool rij-style

rijschool rij-style